Ασύρματη λύση για τον έλεγχο της κατάστασης του δωματίου σε πραγματικό χρόνο, μέσω της εφαρμογής i-Maid για PC, Android & iOS.

  Το σύστημα i-Maid αποτελείται από πολυτελούς εμφάνισης διαδραστικά πάνελ αφής με ενσωματωμένο κουδούνι και φωτεινές ενδείξεις DND & MUR καθώς και κρυφή ένδειξη της παρουσίας του πελάτη στο δωμάτιο. Η διεύθυνση και το προσωπικό μπορούν να έχουν άμεση εποπτεία της κατάστασης του δωματίου στην οθόνη του υπολογιστή ή στο κινητό τηλέφωνο κι έτσι να ανταποκρίνονται άμεσα στην επιθυμία του πελάτη. Η έξυπνη τεχνολογία του συστήματος εξασφαλίζει την άνεση και την ικανοποίηση του πελάτη, αναβαθμίζοντας την εικόνα του ξενοδοχείου.

Η σύνδεση μεταξύ των πάνελ γίνεται ασύρματα και η μετάδοση των δεδομένων στην reception γίνεται μέσω WiFi. Έτσι δεν απαιτούνται σκαψίματα και καλωδιώσεις για την εγκατάσταση, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Η διαχείριση του προσωπικού γίνεται πιο αποτελεσματική και ομαλή και εγγυάται γρήγορη απόσβεση της επένδυσης.

Διατίθενται επιλογές σχεδίων και φινιρισμάτων για τέλεια προσαρμογή στον χώρο, με δυνατότητα αρίθμησης των δωματίων και με προσθήκη του λογότυπου του ξενοδοχείου.

Διαθέτουν πιστοποίηση CE, ROHS και συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση και 24/7 τεχνική υποστήριξη από την spyratos.eu.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.