Εύκολη μετατροπή μηχανικών κλειδαριών σε ηλεκτρονικές

Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές καταργούν το κλειδί και λειτουργούν με κάρτα προσέγγισης η οποία ενεργοποιείται με την άφιξη του πελάτη, ισχύει μόνο για την διαμονή του και ακυρώνεται αυτόματα με την αναχώρησή του.

η μετατροπή της υπάρχουσας απλής κλειδαριάς σε ηλεκτρονική κλειδαριά κάρτας γίνεται εύκολα και οικονομικά

Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές δεν είναι πλέον προνόμιο μόνο των μεγάλων ξενοδοχείων. Η εξέλιξη της τεχνολογίας σε συνδυασμό με τον νέο σχεδιασμό έχει προσφέρει μοντέλα κλειδαριών που δεν απαιτούν ιδιαίτερα τρυπήματα στην πόρτα, καθιστώντας τα ιδανικά για εγκατάσταση σε υπάρχουσες πόρτες. Επιπλέον, λόγω του νέου στενού σχεδιασμού, ταιριάζουν σε ακόμη περισσότερες πόρτες, ακόμη και αλουμινίου. Έτσι, η μετατροπή της υπάρχουσας απλής κλειδαριάς σε ηλεκτρονική κλειδαριά κάρτας γίνεται εύκολα και οικονομικά, με ελάχιστη ή καθόλου παρέμβαση στην πόρτα.

εκτός από το δωμάτιό η κάρτα παρέχει πρόσβαση και σε άλλους κοινόχρηστους/ελεγχόμενους χώρους όπως κεντρική είσοδο, parking, ανελκυστήρα, γυμναστήριο

Η ηλεκτρονική κλειδαριά είναι πλεον ευρέως διαδεδομένη και το μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιωτικού κοινού έχει μάθει να την απαιτεί ως μέρος της εμπειρίας διαμονής του. Η ευκολία έκδοσης νέων κλειδιών σε περίπτωση απώλειας ή για παράλληλη χρήση, είναι ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα που εξυπηρετούν εξίσου τον πελάτη και τον ξενοδόχο. Εκτός από το δωμάτιό η κάρτα παρέχει πρόσβαση και σε άλλους κοινόχρηστους/ελεγχόμενους χώρους όπως κεντρική είσοδο, parking, ανελκυστήρα, γυμναστήριο, αναβαθμίζοντας την ασφάλεια, την διαχείριση και την εικόνα του ξενοδοχείου.

Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές της Hune