Ασύρματη λύση για την εποπτεία του δωματίου

Η αξιοποίηση των τελευταίων τεχνολογιών έχει δώσει νέες δυνατότητες που αποβλέπουν τόσο στην βελτιώση της εμπειρίας του πελάτη όσο και στην αποτελεσματικότερη διαχείριση των πόρων του ξενοδοχείου.

Με το σύστημα i-Maid δίνεται στον πελάτη η δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος αν επιθυμεί καθαρισμό του δωματίου ή αν επιθυμεί να μην τον ενοχλήσουν, ενημερώνοντας σε πραγματικό χρόνο την reception. Αυτό επιτρέπει στο προσωπικό να προγραμματίζει καλύτερα τις εργασίες του, δίνοντας προτεραιότητα στους πελάτες που επιλέγουν καθαρισμό του δωματίου και αποφεύγοντας διακριτικά όσους επιλέγουν να μην ενοχληθούν.

η διεύθυνση και το προσωπικό έχουν άμεση εποπτεία της κατάστασης όλων των δωματίων

Η έξυπνη τεχνολογία του συστήματος εξασφαλίζει ικανοποίηση στις ανάγκες του πελάτη και αναβαθμίζει την λειτουργία του ξενοδοχείου. Τα φωτιζόμενα πανελ είναι εύχρηστα και πολυτελούς εμφάνισης, προκαλώντας τον πελάτη να τα χρησιμοποιήσει. Η διεύθυνση και το προσωπικό έχουν άμεση εποπτεία της κατάστασης όλων των δωματίων -γνωρίζοντας από πρίν ποιά είναι ελεύθερα- κι έτσι μπορούν να ανταποκρίνονται αποτελεσματικότερα στις ανάγκες των πελατών. Η διαχείριση γίνεται πιο αποτελεσματική και ομαλή και εγγυάται γρήγορη απόσβεση της επένδυσης καθώς το προσωπικό ενημερώνεται άμεσα μέσω εφαρμογής σε smartphone/tablet ή απευθείας από την reception.

δεν απαιτούνται σκαψίματα και ιδιαίτερες καλωδιώσεις για την εγκατάσταση

Η μετάδοση των δεδομένων στην reception γίνεται μέσω των Access Points. Mικρού μεγέθους router τα οποία επικοινωνούν ασύρματα με τα πάνελ και συνδέονται στο δίκτυο του ξενοδοχείου μέσω WiFi ή Ethernet. Έτσι δεν απαιτούνται σκαψίματα και ιδιαίτερες καλωδιώσεις για την εγκατάσταση, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Διατίθενται επιλογές σχεδίων και φινιρισμάτων για τέλεια προσαρμογή στην αισθητική του χώρου. Παρέχεται επίσης δυνατότητα αρίθμησης των δωματίων όπως επίσης και προσθήκη του λογότυπου του ξενοδοχείου.

iMaid Windows

Άμεση εποπτεία της κατάστασης των δωματίων

iMaid

Το προσωπικό ενημερώνεται άμεσα μέσω εφαρμογής σε smartphone/tablet