Αναβάθμιση κλειδαριών Onity στην σύγχρονη τεχνολογία RFID

Τα βασικά πλεονεκτήματα της νέας τεχνολογίας είναι η ανέπαφη χρήση κάρτας ή wearable, η υψηλή προστασία αντιγραφής και ο μηδενισμός του φαινόμενου του απομαγνητισμού. Επιπλέον ανοίγεται ο δρόμος για παράλληλες εφαρμογές όπως Point Of Sales και mobile check-in.

είναι πλέον εφικτή η αναβάθμιση στην σύγχρονη τεχνολογία RFID, εύκολα και με χαμηλό κόστος

Αξιοποιόντας τον τμηματικό σχεδιασμό της ηλεκτρονικής κλειδαριάς Onity, η μετατροπή της υπάρχουσας κλειδαριάς μαγνητικής κάρτας σε κλειδαριά RFID γίνεται γρήγορα και χωρίς καμία μετατροπή στην πόρτα, αντικαθιστώντας απλώς το εξωτερικό τμήμα της κλειδαριάς. Είναι πλέον εφικτή η αναβάθμιση στην σύγχρονη τεχνολογία RFID, εύκολα και με χαμηλό κόστος.

η εγκατάσταση μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το προσωπικό συντήρησης του ξενοδοχείου

Για την εγκατάσταση του νέου εξωτερικού τμήματος δεν απαιτούνται ενέργειες μετατροπής στην πόρτα που σημαίνει αθόρυβη, γρήγορη και καθαρή εγκατάσταση, χωρίς ενόχληση για τους ενοίκους και χωρίς διακοπή λειτουργίας για το ξενοδοχείο. Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το προσωπικό συντήρησης του ξενοδοχείου καθώς η αρχιτεκτονική της ηλεκτρονικής κλειδαριάς παραμένει ίδια. Επιπλέον η πόρτα διατηρεί την αντιπυρική της πιστοποίηση.

ομαλή μετάβαση στην νέα τεχνολογία χωρίς να απαιτείται επανεκπαίδευση

Πέραν της αξιοποίησης του υπάρχοντος υλικού που μειώνει το κόστος, η χρήση του ίδιου υλικού και λογισμικού με το οποίο είναι εξοικειωμένο το προσωπικό εγγυάται την ομαλή μετάβαση στην νέα τεχνολογία χωρίς να απαιτείται επανεκπαίδευση. Η δοκιμασμένη αξιοπιστία των συστημάτων ηλεκτρονικών κλειδαριών της Onity εγγυάται μεγιστοποίηση της αρχικής επένδυσης και είσοδο στην νέα εποχή της ανέπαφης κάρτας με τον πιο απροβλημάτιστο τρόπο.