Εταιρεία

companyΗ εταιρία Spyratos.eu προέρχεται από τον διαχωρισμό της Μ. ΧΑΜΠΑΚΗ-Π ΣΠΥΡΑΤΟΣ Ο.Ε.  η οποία δραστηριοποιούταν στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό από το 1995. Από το 2012 διαθέτουμε και υποστηρίζουμε τα προϊόντα Onity στην ελληνική αγορά σε αποκλειστική συνεργασία με τον αντιπρόσωπο της Onity στην Ελλάδα, Loft Ltd.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό ασφαλείας καθώς και η αποκλειστική συνεργασία μας με κορυφαίους κατασκευαστές όπως η TESA/ONITY επί 20 χρόνια, μας παρέχει την δυνατότητα να παρακολουθούμε τις τάσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις στην παγκόσμια ξενοδοχειακή βιομηχανία και να εξασφαλίζουμε συνεργασίες με προμηθευτές που προσφέρουν τεχνολογία αιχμής και διασφαλίζουν ποιοτικό έλεγχο παραγωγής και τεχνική υποστήριξη των προϊόντων τους.

Με φιλοσοφικό μας κίνητρο το «Value for Money» επιλέγουμε και σας προσφέρουμε αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας.

Οι προτεινόμενες λύσεις αφορούν στον εξοπλισμό του ξενοδοχειακού δωματίου με ηλεκτρνικές κλειδαριές, χρηματοκιβώτια, mini-bar, διακόπτες φωτισμού, ψηφιακούς θερμοστάτες και γενικούς καρτοδιακόπτες εξοικονόμησης ενέργειας.

Όλα τα προσφερόμενα προϊόντα διασφαλίζονται με πιστοποίηση ποιότητας ISO, κατασκευάζονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα CE, FC και καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση και την δική μας -δοκιμασμένη σε 300 εγκαταστάσεις- τεχνική υποστήριξη.